Conference League

Η Ρόζενμποργκ λύγισε τη Χαρτς και πήρε προβάδισμα για… ΠΑΟΚ!

Η Ρόζενμποργκ επικράτησε 2-1 της Χαρτς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ ή Χάιντουκ Σπλιτ.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ρόζενμποργκ! Η νορβηγική ομάδα κατάφερε να λυγίσει με 2-1 τη Χαρτς και πάει στη ρεβάνς της Σκωτίας για να κλειδώσει το εισιτήριο για τα playoffs, περιμένοντας στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ ή την Χάιντουκ Σπλιτ για να αντιμετωπίσει!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι συνολικά στο παιχνίδι και μπήκαν… φουριόζοι, βρίσκοντας γκολ μόλις στο 15ο λεπτό με τον Φρεντερίκσεν από ασίστ του Νίπαν. Ο τελευταίος «σέρβιρε» και το 2-0 που ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με τον Νέλσον αυτή τη φορά να σκοράρει και να στέλνει την ομάδα του με μεγάλο προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Οι Νορβηγοί είχαν μεγάλο προβάδισμα και μπήκαν στο δεύτερο μέρος για να το διατηρήσουν και να το προστατεύσουν. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Χαρτς, αφού πήρε την κατοχή και ψάχτηκε για το γκολ, το οποίο ήρθε στο 79ο λεπτό με τον Κίνγκσλεϊ να φτιάχνει το γκολ του Σάνκλαντ για το 2-1. Σκορ που έμεινε ως το φινάλε του αγώνα, με την Ρόζενμποργκ να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά να χάνει τη διαφορά δύο τερμάτων που είχε και οι Σκωτσέζοι πλέον έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x